Пәнҗешәмбе, 17.01.2019, 02:46
Баш бит Регистрация RSS
Исәнме,, Кунак
Безнең сораштыру
Минем сайтка карашыгыз ничек?
Всего ответов: 457
Twittnut'
Баннерлар
Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter
Статистика
Яндекс.Метрика Яндекс цитирования
Сайка керү
Видеолар
Эзләү
Календарь
«  Февраль 2012  »
ДшСшЧшПҗҖмШбЯш
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архив
Главная » 2012 » Февраль » 3 » Салават Фәтхетдинов
20:03
Салават Фәтхетдинов

Салават Фәтхетдинов



1960 елның 10 гыйнварында Башкортстанның Тәтешле районы Аксәет авылында туган. Мәктәпне тәмамлагач Стәрлетамак мәдәни агарту училищесында белем алган, берничә ел клуб мөдире булып эшләгән. Аннары Казан мәдәният институтының режиссерлар әзерләү бүлегенә укырга керә һәм 1989 елда тәмамлый. Шул ук елны "Татар җыры-89" конкурсы лауреаты була. Салаватка «Россия Федерациясенең атказанган артисты», «Татарстан Республикасының халык артисты» исемнәре бирелә, Г. Тукай һәм М. Җәлил исемендәге премияләр лауреаты була. Моннан тыш, юбиляр автоспорт буенча халыкара класслы спорт мастеры титулына да ия.


Дискографиясе
(2011) 23 сезон — «Уйланырга вакыт бар әле…»
(2010) 22 сезон
(2009) 21 сезон — «И туган тел, и матур тел…»
(2008) 20 сезон — 20 ел сезнең белән!
(2007) 19 сезон — Салаватта кунакта
(2006) 18 сезон — Әлегә соң тугел
(2005) 17 сезон — Арыганчы җырлармын — туйганчы тыңларсыз!
(2004) 16 сезон — 16 сезон
(2003) 15 сезон — 15 ел сезнең белән!
(2002) 14 сезон — Соңлама
(2001) 13 сезон — Яшьлегем қырыкта
(2000) 12 сезон — Сезгә илтә юлларым
(1999) 11 сезон — Эх Қаласы Иде Яшьлектә
(1998) 10 сезон — 10 ел бергә!
(1997) 9 сезон — Дуслар булса қайгырма
(1996) 8 сезон — Мин яратам
(1995) 7 сезон — Соңгы мэхәббәт
(1994) 6 сезон — Куңелеңә авыр алма
(1993) 5 сезон
(1992) 4 сезон
(1991) 3 сезон
(1990) 2 сезон
(1989) 1 сезон

Просмотров: 1400 | Добавил: MarselGafarov | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]